Krijg tot 40% korting op onze producten * Beschikbaar voor beperkte tijd.

BETAALMETHODEN

 

U heeft bij ons meer betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal, creditcard of PayPal

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden.

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.

Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.

Vooruituitbetaling 

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

• Vooruitbetalen is veilig
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij 123-Borduren.nl 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij 123-borduren.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.
Een actueel overzicht wordt gepresenteerd bij de sectie van uw betaalkeuze.
De waardering van www.123-borduren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.