Krijg tot 40% korting op onze producten * Beschikbaar voor beperkte tijd.

DISCLAIMER

 

De website/nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van 123-Borduren.nl. Het is niet toegestaan om de website/nieuwsbrief of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 123-Borduren.nl.
Ondanks de constante zorg en aandacht die 123-Borduren.nl aan de samenstelling van de website/nieuwsbrief besteedt, is het mogelijk dat informatie (waaronder mede begrepen prijs en eigenschappen van aangeboden artikelen) die op de website/in de nieuwsbrief wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. 123-Borduren.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, heeft 123-Borduren.nl echter geen invloed op informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links op de website/in de nieuwsbrief leiden naar websites buiten het domein van 123-Borduren.nl, welke geen eigendom zijn van 123-Borduren.nl, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Hoewel 123-Borduren.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, heeft zij geen invloed op de inhoud en het functioneren daarvan, noch op de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

INTELECTUEEL EIGENDOM

123-Borduren.nl werkt niet met copyright patronen danwel logo’s. Dit kan enkel worden gedaan als de opdrachtgever kan aantonen dat er toestemming voor is verleend door de rechthebbende.

Ontwerpen gebruikt in Cap Contest blijven het eigendom van de ontwerper. Deze worden altijd in overleg met de ontwerper gebruikt.

Door 123-Borduren.nl gedigitaliseerde ontwerpen blijven eigendom van 123-Borduren.nl.

KLEURECHTHEID

Gekozen garenkleuren kunnen afwijken doordat beeldschermen zelden zijn gecalibreerd. Bij twijfel dient u altijd contact op te nemen.

De waardering van www.123-borduren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 792 reviews.